RETOURNEREN

Reparatie

U bent in de mogelijkheid om uw (defect geraakte) product aan ons op te sturen, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Uiteraard zal overleg met u plaatsvinden over de te nemen stappen.

Heeft u schade of een defect aan uw product? Vul dan het reparatieformulier in.

Download reparatieformulier

Zodra u het formulier heeft ingevuld en digitaal geretourneerd, ontvangt u een bericht van ons met de te nemen stappen.

U kunt op grond hiervan het product naar ons opsturen. Mocht u extra vragen of opmerkingen bij het invullen van het formulier hebben ingevoerd, dan zullen deze binnen 48 uur door onze medewerkers worden beantwoord.

Retourneren

Wij hanteren een zogenaamde afkoelingsperiode. De duur van de afkoelingsperiode is 14 dagen. 

Binnen de afkoelingsperiode bent u in de mogelijkheid om uw product aan ons te retourneren/de aankoopovereenkomst herroepen. Na 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit en is retourneren geen optie meer.

OPGELET, voor gepersonaliseerde producten (met eigen tekst of foto), mondmasker of ander producten dat onder Hygiëne artikelen is een herroeping NIET meer mogelijk!

Na ontvangst van uw bestelling heeft u gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling te retourneren. OPGELET, voor gepersonaliseerde producten (met eigen tekst of foto), mondmasker of ander producten dat onder Hygiëne artikele is een herroeping NIET meer mogelijk!

Nadat u ons heeft laten weten dat u van de koop afziet, heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding worden terugbetaald.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Wij kunnen kosten in rekening brengen voor de waardevermindering als het product beschadigd/gebruikt is.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De koper is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. Alle reeds betaalde bedragen worden teruggestort.

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:

Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk), accessoires, gepersonaliseerde producten, mondmasker of ander producten dat onder Hygiëne artikele. Toebehoren waarvan de verpakking is geopend kunnen niet worden geretourneerd.

Wilt u een product naar ons retour zenden binnen de afkoelingsperiode?

Stuur een mail naar info@sportswearstion.com met uw “Naam & bestelnummer” en als vermelding “retourformulier”. Na ontvangst van uw mail voorzien wij uw met de correcte retourformulier.

Zodra u retourformulier heeft ingevuld en (digitaal) aan ons heeft toegezonden, ontvangt u een e-mail van ons met de te nemen stappen.

Eventuele extra vragen, opmerkingen of opvallende punten met betrekking tot uw retouraanvraag worden op werkdagen binnen 48 uur door onze medewerkers beantwoord.

DOA – Defect on Arrival:

Indien uw product bij binnenkomst defect blijkt te zijn, kunt u het product als DOA ofwel Defect On Arrival aanmelden.

Als uw DOA-melding geaccepteerd wordt, zal per ommegaande, na ontvangst van uw DOA, in overleg met u een nieuw product verstuurd worden, indien deze uit voorraad leverbaar is.

Na ontdekking van een defect heeft u een redelijke termijn om het defect te melden, deze meldingstermijn is maximaal 2 weken.

Wij verzoeken u echter om dit zo snel mogelijk te melden. Hierna kunt u het product binnen 14 dagen aan ons retourneren.

Wilt u een product aanmelden als DOA? Stuur een mail naar info@sportswearstation.com met uw “Naam & bestelnummer” en als vermelding “DOA”.

Zodra u het formulier heeft ingevuld en (digitaal) heeft toegezonden, ontvangt u een e-mail van ons met de te nemen stappen. Eventuele vragen, opmerkingen of opvallende punten met betrekking tot uw DOA-melding worden op werkdagen binnen 48 uur door onze medewerkers beantwoord.